Gå til hovedindhold

LOUISIANA CHANNEL

13.3.2020 - 13.4.2020

På Louisiana ChannelLouisianas digitale, globale platform – finder du mere end 750 videoer om kunst og kultur. Gå på opdagelse, hjemmefra, i denne nærmest uudtømmelige skattekiste af videoer om og interview med mange af vor tids førende og mest interessante kunstnere, arkitekter, forfattere mm. Her er fri adgang. Og her altid åbent.

Louisiana Channel arbejder i forlængelse af museets aktiviteter, men ser desuden ud over Louisianas egen kontekst og opsøger historier der, hvor kunstnerne er. Stoffet findes i museets enestående netværk af billedkunstnere, forfattere, arkitekter, designere og musikere og vinkles med baggrund i Louisianas formidlingstradition.

"Vi opfatter det som et public service-medie," forklarer Louisianas direktør Poul Erik Tøjner, "der er noget mere og noget andet end udstillingernes digitale udløb. Vi producerer kultur, og vi dokumenterer kulturen i dialog med kunstnerne – til et voksende globalt publikum. I løbet af ganske få år er Louisiana Channel blevet et kæmpe dokumentarprojekt uden sidestykke."

Louisiana Channel producerer to videoer om ugen og er fondsstøttet af blandt andre Nordea-Fonden, Dreyers Fond, C. L. Davids Fond & Samling, A.P. Møller Fonden og Louisiana Fonden.

SE VIDERE PÅ LOUISIANA CHANNEL