Gå til hovedindhold

Udstillet samling

De omkring 60 værker i parken udgør en vigtig og permanent del af Samlingen. I et særligt samspil med udsigten, naturen, vejret og årstidernes skiften tager såvel de markante og centralt placerede skulpturer som de mere skjulte og gådefulde sig vidt forskelligt ud fra gang til gang. Og Skulpturparken er derfor et besøg værd året rundt.
I forbindelse med byggeriet af Østfløjen – den sidste store udvidelse af museet – blev der opført to glaspavilloner, hvoraf den sydlige i dag huser en stor gruppe præcolumbianske genstande (dvs. fra før Columbus kom til Amerika), der i 2001 blev doneret til museet af Niels Wessel Bagges Kunstfond.
17.6.2017 - 22.10.2017
Få kunstnere i verden i dag vækker så stærke følelser og reaktioner som krops- og performancekunstneren Marina Abramović. Louisiana præsenterer nu den første store retrospektive præsentation af hendes arbejde i Europa. Med sin egen krop og energi som primært materiale har Marina Abramović siden 1970’erne udfoldet en af samtidskunstens mest...
21.9.2017 - 30.12.2017
En mesterlig portrætkunstner med en helt særlig form for indlevelse, humanisme og empati: Den internationalt anerkendte og prisvindende hollandske kunstner Rineke Dijkstra (født 1959) er blevet kaldt for “dagliglivets eksistentielle undersøger.”