Gå til hovedindhold

Louisiana cafe

Louisiana Cafe har en af Danmarks smukkeste panoramaudsigter over Øresund. I sommerhalvåret kan både udsigt og mad indtages i det fri fra den store Calder-terrasse foran cafeen.

Køkkenet byder på moderne, dansk mad, tilberedt fra grunden af sæsonaktuelle råvarer. Prøv den lækre buffet frokost og aften. Til den mindre sult bydes på sandwich.

Alle indtægter fra Louisiana Cafe går direkte til at støtte museets mange aktiviteter: udstillinger, drift og vedligeholdelse, omvisninger, undervisning, Børnehus mm.

NYE STOLE PÅ CALDER-TERRASSEN

Der er kommet nye, flotte udendørsstole i Louisiana Cafe. Stolene er en relancering af den danske designer Nanna Ditzels møbelserie 'Ocean' fra 1955, som oprindelig var udført i træ, men nu produceres af gamle fiskenet og andet plastaffald samlet fra havbunden. Det er den danske designvirksomhed Mater, der står bag stolen, som fremstilles så hver stol fjerner 960 g plast fra verdenshavene.

FROKOST OG AFTEN

BUFFET FROKOST KR. 159
Børn (t.o.m. 12 år) kr. 79
TIR-SØN 12-15

Rejer med æble, selleri, ærteskud og radiser / Krydret gazpacho med citronolie / Kylling fra Hopballe Mølle med løvstikke og bagte gulerødder / Nye kartofler med peberrod og purløgssmør / Tærte med spinat og svampe / Vandmelon med friskost, solsikkekerner og rucola / Tomater med agurk, kikærter og persilledressing / Kartofler med radiser, karse og syltede rødløg / Ost med hyldeblomstkompot / Kernerugbrød / Hjemmebagte boller

SUPPE KR. 89
FROKOST: TIR-SØN 12-15
AFTEN: TIR-FRE 17.30-20.30

Krydret gazpacho med citronolie (vegetarisk)

BUFFET AFTEN KR. 179
Børn (t.o.m. 12 år) kr. 89
TIR-FRE 17.30-20.30

Rejer med æble, selleri, ærteskud og radiser / Krydret gazpacho med citronolie / Langtidsstegt kalvefilet med rosmarin / Sprængt nakkefilet med æble og smør / Hvidvinssauce med løvstikke / Bagte gulerødder med honning og hasselnødder / Nye kartofler med peberrod og purløgssmør / Vandmelon med friskost, solsikkekerner og rucola / Tomater med agurk, kikærter og persilledressing / Kartofler med radiser, karse og syltede rødløg / Vaniljecreme med råmarinerede bær og marengs / Kernerugbrød / Hjemmebagte boller

 

RUG-SANDWICH KR. 89
TIR-SØN 12-17.30

Stegt flæsk med hjemmelavet rødkål og agurkesalat, sennepsmayonnaise og æble-timian chutney (gluten- og laktosefri)
Koldrøget laks med aspargesmayonnaise, soltørrede tomater og syltede radisser (gluten-oglaktosefri)
Grøntsagsbøf med avocadocreme, bøftomat og basilikum (vegansk, gluten- og laktosefri)

BØRN TIL OG MED 12 ÅR

BØRNEBOKS
Rugbrøds-chokoboller, tørret frugt, 3 slags grønt, Hanegal pølse
kr. 45 

DRIKKE
Økologisk saft: hyldeblomst / æble 
kr. 30 / Økologisk mælk kr. 8 /
Varm kakao kr. 26

 

KAGER OG SØDT
Jordbærkage kr. 36 / Brownie kr. 34 / Kokos-top (laktosefri) kr. 28 / Kringle kr. 28 / Peter Beier flødebolle, 2 stk. kr. 30

KAFFE / TE
Louisiana kaffe / te kr. 26 / Refill af kaffe kr. 15

DRIKKE
Kildevand kr. 18 / Rabarberbrus, ingefærbrus eller Æblemost fra Vesterhavet kr. 38 / Sodavand kr. 38 / Andrè Clouet Champagne Brut 1/2 flaske kr. 239 / Husets vin hvid, rosé el. rød: glas kr. 52, flaske kr. 239 / Fadøl kr. 49 / Snaps el. Gl. Dansk 2 cl kr. 38 / Alkoholfri øl kr. 34

LOUISIANA
CAFE

TIR-FRE 11-21.30
LØR-SØN 11-17.30
HELLIGDAGE
11-17.30
MANDAG LUKKET

BOOK BORD
TIL MIN. 8 PERSONER
TIR-FRE
KL. 18.00

Det er ikke muligt at reservere et bord på andre tidspunkter.

Ring 49 19 07 19 
tir-fre 9.00-15.00

KLUBKORT 1+3
BETALER SIG

BRUG LOUISIANA UNDER OG EFTER ARBEJDE.
FÅ 10% I CAFEEN FOR OP TIL 8 PERSONER

gaveide

ET GAVEKORT
TIL LOUISIANA
KAN BENYTTES I
CAFEEN

 

 

Køb gavekortet på Louisiana

 

MEDBRAGT MAD

Medbragt mad må kun spises i parken. Picnic-selskaber i parken er ikke tilladt.

BOOK ET BORD

Der kan bookes bord til min. 8 personer i Louisiana Cafe tirsdag-fredag 18.00. Reservation til andre tidspunkter er ikke muligt.

BOOKING: Tel. 4919 0719. Tirsdag-fredag 9.00-15.00

SMILEY

Fødevarestyrelsens kontrolrapport 26-02-2019 >>