Gå til hovedindhold

Louisiana cafe

Louisiana Cafe er klar med et nyt koncept i forbindelse med museets genåbning. Her er nu bordservering og à la carte-kort samt seating for pladserne indenfor – dette vil foregå fra Vinterhaven. Cafeen åbner kl. 9. Der serveres morgenmad 9-11. Frokost 12-16 og aftensmad 18-21. Se mere om tidspunkter og udvalg herunder.

Alle indtægter fra Louisiana Cafe går direkte til at støtte museets mange aktiviteter: udstillinger, drift og vedligeholdelse, omvisninger, undervisning, Børnehus mm.

DET NYE CAFE-KONCEPT

Louisiana Cafe har indrettet sig på nye tider og retningslinjer, og det betyder mere plads mellem bordene, og at spisende gæster har fortrinsret til ledige pladser. Samtidig er der indført et nyt, enkelt à la carte menukort til frokost og aften samt morgenmadsanretning. Læs mere om seating, servering inde og ude herunder:


Inden for vil cafeen 
fungere som restaurant med seating. Som gæst får man anvist plads af personalet, og kan altså ikke bare selv gå til et ledigt bord. Seating foregår i vinterhaven, der, såfremt alle borde er optaget, vil fungere som venteområde. Man bestiller, spiser og betaler ved bordene, og tjenerne sørger for alt, hvad de har brug for samt at rengøre efterfølgende.

Uden for kan bordene fortsat besættes efter først til mølle princippet. Også her bestiller, spiser og betaler man ved bordene, og tjenerne sørger for alt samt for at rengøre, så de næste gæster trygt kan overtage pladsen. Skulle det begynde at regne, er det desværre ikke muligt at garantere plads indenfor, hvis der er optaget her.

2 x KLUBTILBUD I JUNI

KLUBTILBUD MORGEN: Louisiana Cafe byder medlemmer på en kop gratis morgenkaffe el. te mellem kl. 9-11 frem til 30. juni.

KLUBTILBUD FROKOST + MANDAG AFTEN: Er du medlem, får du 20% klubrabat på frokostretter med  drikkevarer hverdage man-fre fra 2.-30. juni. Du får også 20% klubrabat på middag og drikkevarer mandag aften.

Nyhed: Morgenmad i Cafeen

Som noget nyt, kan du starte dagen med morgenmad i Louisiana Cafe - og ude på Calder-terrassen, hvis vejret er til det. Morgenmadsanretning består bl.a. af hjemmerørt vanille-yogurt, hjemmebagt surdejsbolle, ost og marmelade og koster 99 kr, inkl. en kop kaffe/te. Hver dag mellem kl. 9-11. Se menuen for morgen og frokost herunder.

MORGENTILBUD LOUISANA FOR TO

Start dagen i Louisiana Cafe med morgenmad og udsigt over Øresund og få derefter en omvisning i en aktuel udstilling af en af museets kunstformidlere. Prisen for dette er kun 545 kr. og omfatter morgenmad, kaffe/te for to pers. samt omvisningen. LÆS MERE

AFTENMENU A LA CARTE

Om aftenen tilbyder cafeen à la carte-menu med forretter, hovedretter og dessert. Til forret kan du f.eks. nyde jomfruhummerbisque og til hovedret vælge mellem f.eks. bagt Vesterhavstorsk og langtidsstegt kalvefilet, der serveres med "knuste", nye kartofler og grillede grønne aparges. Aftenens menu serveres fra kl. 18-21.

DITZEL PÅ CALDER-TERRASSEN

De flotte udendørsstole i Louisiana Cafe er en relancering af den danske designer Nanna Ditzels møbelserie 'Ocean' fra 1955, som oprindelig var udført i træ, men nu produceres af gamle fiskenet og andet plastaffald samlet fra havbunden. Det er den danske designvirksomhed Mater, der står bag stolen, som fremstilles så hver stol fjerner 960 g plast fra verdenshavene.