Gå til hovedindhold

Louisiana cafe

Louisiana Cafe er klar med et nyt koncept i forbindelse med museets genåbning. Her er nu bordservering og à la carte-kort samt seating for pladserne indenfor – dette vil foregå fra Vinterhaven. Cafeen serverer frokost 12-16 og aftensmad 18-21. Se mere om tidspunkter og udvalg herunder.

Alle indtægter fra Louisiana Cafe går direkte til at støtte museets mange aktiviteter: udstillinger, drift og vedligeholdelse, omvisninger, undervisning, Børnehus mm.

Bemærk, at det ikke er muligt at reservere bord i øjeblikket.

Frokostmenu

Frokost serveres i cafeen kl. 12-16 og her kan du vælge mellem delikate, men fyldige anretninger som f.eks. koldrøget laks, hjertesalat med kalvekød og rørt oksetatar. Se frokostmenuen herunder.

AFTENMENU

Om aftenen tilbyder cafeen à la carte-menu med forretter, hovedretter og dessert. Til forret kan du f.eks. nyde røget kammuslinger og til hovedret vælge mellem bl.a. kalvesteak med nye kartofler og hjertesalat med kikærter og belugalinser. Alle retter serveres med brød og smør. Aftenens menu serveres fra kl. 18-21.

SOMMERCAFE I PARKEN

Louisiana Cafe har indrettet en "sommerfilial", hvor du kan stille den lille sult og få varme og kolde forfriskninger. På menuen er der sandwich med røget laks eller grillet courgette med chilihumus samt et udvalg af kager, fadøl, vin, kaffe mm. Du finder sommercafeen på plænen ud fra butikken / over for Parkscenen.

DET NYE CAFE-KONCEPT

Louisiana Cafe har indrettet sig på nye tider og retningslinjer, og det betyder mere plads mellem bordene, og at spisende gæster har fortrinsret til ledige pladser. Samtidig er der indført et nyt, enkelt à la carte menukort til frokost og aften samt morgenmadsanretning. Læs mere om seating, servering inde og ude herunder:


Inden for vil cafeen 
fungere som restaurant med seating. Som gæst får man anvist plads af personalet, og kan altså ikke bare selv gå til et ledigt bord. Seating foregår i vinterhaven, der, såfremt alle borde er optaget, vil fungere som venteområde. Man bestiller, spiser og betaler ved bordene, og tjenerne sørger for alt, hvad de har brug for samt at rengøre efterfølgende.

Uden for kan bordene fortsat besættes efter først til mølle princippet. Også her bestiller, spiser og betaler man ved bordene, og tjenerne sørger for alt samt for at rengøre, så de næste gæster trygt kan overtage pladsen. Skulle det begynde at regne, er det desværre ikke muligt at garantere plads indenfor, hvis der er optaget her.

DITZEL PÅ CALDER-TERRASSEN

De flotte udendørsstole i Louisiana Cafe er en relancering af den danske designer Nanna Ditzels møbelserie 'Ocean' fra 1955, som oprindelig var udført i træ, men nu produceres af gamle fiskenet og andet plastaffald samlet fra havbunden. Det er den danske designvirksomhed Mater, der står bag stolen, som fremstilles så hver stol fjerner 960 g plast fra verdenshavene.