Gå til hovedindhold

Job & karriere

Louisiana er en arbejdsplads med 300 kolleger fordelt på mange faggrupper. Vi laver udstillinger, afholder koncerter og litteratur festival. Vi producerer film om kunst og kultur, udgiver bøger og magasiner. Vi driver cafe og butik. Vi bygger nyt, reparerer og vedligeholder. Vi markedsfører, digitaliserer og meget mere. Derfor har vi vidt forskellige baggrunde. Vi er kuratorer, konservatorer, koordinatorer, marketing og økonomispecialister, IT-medarbejdere, kokke, håndværkere, grafikere og gartnere – og meget andet.

Fælles for Louisianas medarbejdere er engagement, stolthed og et ønske om at give vores gæster en fantastisk oplevelse når de besøger os.

Vi ansætter de bedste kandidater til vores ledige stillinger uanset alder, etnicitet og køn.

LEDIGE STILLINGER & JOBAGENT

På linket nedenfor kan du se vores ledige stillinger og tilmelde dig vores jobagent, så du får direkte besked, når vi slår en stilling op indenfor et område som interesserer dig. Vi gemmer ikke ansøgninger, som vi modtager på mail.

Se ledige stillinger.

Du kan trygt regne med, at vi tager os godt af både din ansøgning og dine data, når du søger job hos os via vores hjemmeside. Du kan læse vores persondatapolitik i forbindelse med rekruttering nedenfor.