Gå til hovedindhold
Åbent
11-23

Sommerens billedværksted
Fantastiske kvinder, Tetsumi Kudo og Per Kirkeby

Kom og vær med til fire dage på museet, hvor kunsten skal udforskes og kunstnernes materialer og teknikker afprøves.

På sommerens billedværksted vil du arbejde med afsæt i de aktuelle udstillinger 'Fantastiske Kvinder - Surreelle verdener fra Meret Oppenheim til Frida Kahlo' og 'Tetsumi Kudo - Cultivation', hvor du vil dykke ned i maleriske og skulpturelle undersøgelser inspireret af forskellige kunstnere, der har det til fælles, at de har eksperimenteret med teknikker for at frigøre fantasien - samt fokuserer på naturen med afsæt i den aktuelle udstilling med Per Kirkebys bronzer.

Se program herunder.

Hvor: 
Børnehuset. Mødested: Information ved hovedindgangen.
Pris: 
Kr. 1900 / klubpris kr. 1700 (+ kr. 10 i gebyr). Prisen er inklusiv materialer, kaffe og te. Frokost medbringer du selv, men der serveres kaffe,te og vand.

 

HVORNÅR: Fra tirsdag den 4. til fredag den 7. august kl. 11-16.

 

Billedværkstedet er for voksne. Man behøver ingen forkundskaber for at kunne deltage. Kurset er arrangeret under hensyn til Sundhedsstyrelsens retningslinjer for afstand og hygiejne.

 

Bemærk venligst
Undervisningen vil foregå både ude og inde. Indenfor bilver det afholdt i Louisiana Mødelokale, der befinder sig under Louisiana Café. Her er kun adgang via trapper, og du bedes derfor kontakte os på mail@louisiana.dk, hvis du er gangbesværet og dette derfor kunne være et problem. Dette har været nødvendigt, da vi ikke kan benytte vores normale undervisningslokale, fordi det ikke lever op til Sundhedsmyndighedernes krav om m2/person.

Foregår: