Gå til hovedindhold
Åbent
11-23

Tæt på japansk kultur, litteratur og kunst 
- En aften med Mette Holm 

To verdener mødes når Mette Holm, der er ekspert i japansk litteratur denne aften taler med Louisiana-museumsinspektør og ekspert i den japanske kunstner Yayoi Kusama, Marie Laurberg.

Med udgangspunkt i blandt andet den bestsellende roman Døgnkioskmennesket af japanske Sayaka Murata diskuterer de, hvordan de høje samfundsmæssige forventninger til kvinder i Japan kolliderer med kunsten og udmønter sig i værker, der tematiserer virkelighedsflugt, parallelle verdener og magiske begivenheder.

Mette Holm er kommet i Japan gennem snart 40 år og er blandt andet kendt for sine oversættelser af Haruki Murakamis romaner. Denne aften er det muligt, at stifte bekendtskab med en række andre spændende forfatterskaber.

Hvor: 
Parkscenen
Pris: 
Gratis for museets gæster. Husk at booke et timeslot for din anskomst inden besøget.
Foregår: 
PRAKTISK INFORMATION OM ARRANGEMENTET

Louisiana følger myndighedernes anbefalinger vedrørende forsamling af gæster i Skulpturparken. Det betyder, at der ikke opstilles stole for publikum ved scenen, så find selv plads på plænen og medbring evt et tæppe at sidde på. Det er muligt at købe en Louisiana "park-sitter"/ siddeunderlag i Louisiana Butik for 35 kr. på dagen. 

I tilfælde af vedvarende regn aflyses arrangementet på dagen. Så vidt muligt gennemføres det i stedet på en alternativ dato.

Program for sommerens arrangementer på scenen i Skulpturparken meldes ud løbende, så hold øje med kalenderen eller museets Facebook.