Gå til hovedindhold
Åbent
11-23

Det onde iblandt os
- En aften med krimiforfatterne Janni Pedersen & Kim Faber

De danner par privat og har etableret sig som garvede journalister hver især – Janni Pedersen som kriminal- og retsreporter på TV2, Kim Faber som kultur- og featurejournalist på Politiken.

Nu har de udgivet to anmelderroste krimierVinterland og Satans Sommer som har vundet det Det Danske Kriminalakademis debutantpris 2020 og allerede er solgt til både udlandet og filmatisering. 

Men hvordan hænger fiktion og virkelighed sammen? Er krimigenren et spejl på vores samfund? Og hvordan er det at skifte fra at beskrive til at opdigte verdenen?

Mød Janni Pedersen og Kim Faber til en underholdende og sommerlig let samtale om – det onde!

Vært: Marc-Christoph Wagner

Hvor: 
Parkscenen
Pris: 
Gratis for museets gæster. Husk, at booke et timeslot for ankomst inden besøget.
Foregår: 
PRAKTISK INFORMATION OM ARRANGEMENTET

Louisiana følger myndighedernes anbefalinger vedrørende forsamling af gæster i Skulpturparken. Det betyder, at der ikke opstilles stole for publikum ved scenen, så find selv plads på plænen og medbring evt et tæppe at sidde på. Det er muligt at købe en Louisiana "park-sitter"/ siddeunderlag i Louisiana Butik for 35 kr. på dagen. 

I tilfælde af vedvarende regn aflyses arrangementet på dagen. Så vidt muligt gennemføres det i stedet på en alternativ dato.

Program for sommerens arrangementer på scenen i Skulpturparken meldes ud løbende, så hold øje med kalenderen eller museets Facebook.