Gå til hovedindhold
Åbent
11-23

Talk om Kusama
Tæt på verdens mest populære, nulevende kunstner 

Yayoi Kusama er en levende legende! Hun udstillede med Andy Warhol i 1960'erne og er i dag verdens mest populære, nulevende kunstner. 

Museumsinspektør på Louisiana Marie Laurberg er ekspert i Kusamas værk og er en af de ganske få, der har mødt og arbejdet tæt sammen med den sky kunstner. Blandt andet om den store retrospektive udstilling på Louisiana i 2015/16.

Nu er Kusama tilbage på Louisiana med installationen Narcissus Garden – og i den anledning fortæller Marie Laurberg denne aften om Kusamas kunst og om hendes dramatiske liv - fra hun som purung flygter fra Japan til New York til i dag, hvor hun i en alder af 91 fra sit selvvalgte eksil på et psykiatrisk hospital i Tokyo fortsat skaber verdenskunst.

Hvor: 
Parkscenen
Pris: 
Gratis for museets gæster. Husk, at reservere timeslot for ankomst før besøg på museet.
Foregår: 
PRAKTISK INFORMATION OM ARRANGEMENTET

Louisiana følger myndighedernes anbefalinger vedrørende forsamling af gæster i Skulpturparken. Det betyder, at der ikke opstilles stole for publikum ved scenen, så find selv plads på plænen og medbring evt et tæppe at sidde på.

I tilfælde af vedvarende regn aflyses arrangementet på dagen. Så vidt muligt gennemføres det i stedet på en alternativ dato.

Program for sommerens arrangementer på scenen i Skulpturparken meldes ud løbende, så hold øje med kalenderen.