Gå til hovedindhold
Åbent
11-23

Fodbold-magi & kunst
En aften med Kaspar Colling Nielsen 

Hør forfatteren Kaspar Colling Nielsen fortælle om sit forhold til fodbold i samtale med Kasper Bech Dyg, journalist på Louisiana Channel.

Anledningen til samtalen er et brillant filmværk som sommeren over kan opleves i Skulpturparken. Værket portrætterer fodboldspilleren Zinedine Zidane og viser samtidig fodboldspillets drama og magi.

Aftenens arrangement er del af en række liveevents, hvor forskellige personligheder, både folk der er kendt for helt andre ting end fodbold, som litteratur, musik og journalistik, og fodboldkyndige taler om deres store passion for Zidane og for fodboldspillet i det hele taget – det bliver fodbold og kunst på én gang.

Se de øvrige fodbold-events i kalenderen her. 

Hvor: 
Parkscenen
Pris: 
Gratis for museets gæster. Husk, at reservere timeslot for ankomst før besøg på museet.
Foregår: 
PRAKTISK INFORMATION OM ARRANGEMENTET

Louisiana følger myndighedernes anbefalinger vedrørende forsamling af gæster i Skulpturparken. Det betyder, at der ikke opstilles stole for publikum ved scenen, så find selv plads på plænen og medbring evt et tæppe at sidde på. Det er muligt at købe en Louisiana "park-sitter"/ siddeunderlag i Louisiana Butik for 35 kr. på dagen. 

I tilfælde af vedvarende regn aflyses arrangementet på dagen. Så vidt muligt gennemføres det i stedet på en alternativ dato.

Program for sommerens arrangementer på scenen i Skulpturparken meldes ud løbende, så hold øje med kalenderen eller museets Facebook.