Gå til hovedindhold
Åbent
11-18

Nyd en stille morgen med Fantastiske Kvinder + morgenmad

Denne morgen kan medlemmer se Fantastiske Kvinder – Surreelle Verdener og nyde en dejlig morgenmad i Louisiana Cafe. Butikken er også åben. 

MORGENENS PROGRAM

Kl. 9-11 
Udstillingen Fantastiske Kvinder samt Louisiana Cafe og Butik er åben for medlemmer.

Kl. 9-10
Morgenmadsanretningen (se herunder) serveres i caféen for dem, der har bestilt på forhånd. (Bemærk, det er ikke muligt at købe morgenmad på selve dagen).

Har du kun ønsket at bestille plads, vil der dog være adgang til en mindre del af cafeen med mulighed for at købe kaffe og te. 

Kl. 10.00
Introduktion til udstillingen Fantastiske Kvinder ved Louisianas kunstformidler Helle Søndergaard. Introduktionen foregår i Skulpturparken og efterfølgende kan udstillingen opleves på egen hånd.

Hvor: 
Sydfløjen og Louisiana Cafe
Pris: 
Members' Morning uden morgenmad er gratis, men det er nødvendigt at bestille plads (gebyr kr. 10) Members' Morning med morgenmad i Louisiana Cafe inkl. pladsbestilling: Kr. 119 (+ kr. 10 gebyr).

 

Ved ankomst bedes du vise Klubkort og pladsbestilling / morgenmadsbestilling. 

Foregår: 

MORGENMADSANRETNING: Et lille glas yoghurt med bær, brødkurv med friskbagt surdejsbolle og rugbrød, smør, 2 skiver ost, 1 stykke skimmelost, marmelade samt 1 kop kaffe eller te. Ekstra kaffe/te og andre drikkevarer kan tilkøbes.