Gå til hovedindhold
udsolgt
Åbent
11-22

ART+ Aften
Rineke Dijkstra - portrætter og fordybelse

Hvad er forskellen på at fotografere et portræt og tage et snapshot? Eller forskellen på portræt og dokumentar fotografi? Louisianas aktuelle udstilling med den hollandske fotograf Rineke Dijkstra giver os anledning til at overveje, hvad et portræt kan fortælle, og hvornår det fungerer.

Med afsæt i udstillingen skal vi denne ART+ Aften fotografere portrætter under ledelse af den engelske fotograf Philippa James. Hun er selvstændig fotograf fra London og står bl.a. bag The Motherhood Photography Workshop, hvor hun underviser forældre i at fotografere deres børn og fange "al deres styrke og sårbarhed”. Medbring mobilen og få inspiration til at tage gode portrætter med det kamera, vi altid har ved hånden.

Hvor: 
I Rineke Dijkstra-udstillingen og i Louisianas mødelokale. Mødested: Foyeren.
Pris: 
Kr. 125 (+ gebyr kr. 10), eksklusiv entré til museet.

Bemærk at der vil være begrænsede pladser (max 25), og at undervisningen foregår på engelsk.

Foregår: 
ART+ Aftener

En ART+ Aften er et tilbud til dig, der har tid og lyst til et enkelt, levende og engageret kunsttræf. Du får mere at vide om kunsten, men der er også plads til det skæve, og til at du som deltager selv kan lege med. Plusset i ART+ skal tages helt bogstaveligt, for tema og indhold vil variere. Og selv om Louisianas inviterede fotograf introducerer og skaber rammerne, er du og de øvrige deltagere også med til at påvirke, hvordan aftenen folder sig ud. Det kræver ingen forudsætninger at deltage.