Gå til hovedindhold
Åbent
11-22

En aften om Astrid Lindgren
— med Jens Andersen og Pernille Fischer Christensen

Hvis barndommen var en godnathistorie, ville den for de fleste være historien om Pippi Langstrømpe, Brødrene Løvehjerte, Emil fra Lønneberg eller en af de andre højtelskede historier fra Astrid Lindgren. En forfatter med en helt særlig plads i de fleste børne- og voksenhjerter. 

Hvem var kvinden, der skrev så vidunderligt og fantasifuldt til og om børn? Filminstruktør Pernille Fischer Christensen og forfatter Jens Andersen fortæller om alle tiders største børnebogsforfatter og om deres arbejde med at portrættere Astrid Lindgren.

Vært: Anna Ingrisch

Hvor: 
Koncertsalen
Pris: 
Gratis for museets gæster. Pladsreservation anbefales.
Foregår: 

AFTENENS GÆSTER

Filminstruktør Pernille Fischer Christensen har instrueret film som Habibti min elskede (2002), En Soap (2006) og En familie (2010). I sidste uge havde hendes Unge Astrid premiere - om fire formative år i den unge forfatters liv.

Forfatter Jens Andersen har portrætteret en lang række danske kulturpersonligheder og står bl.a. bag biografien Denne dag, et liv (2014) om Astrid Lindgren. Sammen med Jette Glargaard har han netop udgivet Jeg har også levet! (2019), der omhandler brevvekslingen mellem Astrid Lindgren og hendes tyske veninde Louise Hartung.