Gå til hovedindhold
Åbent
11-23

Tre surrealister i Norden: Rita Kernn-Larsen, Elsa Thoresen og Greta Knutson-Tzara.

Det er den skandinaviske vinkel i udstillingen Fantastiske Kvinder - Surreelle Verdener, der er i fokus denne aften. Kunsthistoriker Johan Zimsen Kristiansen fortæller om danske Rita Kernn-Larsen, norske Elsa Thoresen og svenske Greta Knutson-Tzara.

Johan Zimsen Kristiansen har i flere år beskæftiget sig med surrealismen. I 2016-2017 samarbejdede han med Peggy Guggenheim Collection i Venedig om udstillingen 'Rita Kernn-Larsen. Surrealist paintings'.

I 2018-2019 kuraterede han en præsentation af Elsa Thoresens værker, der blev vist på både  Kunstforeningen Gl. Strand og Tønder Kunstmuseum. Begge udstillinger var med til at sætte fornyet fokus på de kvindelige surrealister i Norden.

Hvor: 
Koncertsalen
Pris: 
Gratis for museets gæster. Billetgebyr 20 kr. pr. person.
Foregår: 
VIGTIG INFO OM ARRANGEMENTER I KONCERTSALEN

Bemærk, at arrangementer i Koncertsalen lige nu afholdes med et begrænset antal deltagere. Salen fyldes kun halvt op med tomme pladser mellem hver reservation.

Pladserne er nummererede og døren til salen åbnes først et kvarter inden arrangementet begynder – adgang via Vinterhaven,

Der er ikke længere mulighed for ventekø. Skulle der være afbud på dagen, udleveres disse pladser løbende i hovedindgangen.
Skriv til os på mail@louisiana.dk hvis du alligevel ikke får brug for dine pladser.

BEMÆRK: I forbindelse med dette arrangement har du mulighed for at reservere bord til middag i Louisiana Cafe kl. 18 - se mere herunder