Gå til hovedindhold
Åbent
11-18

XXIII Steinway Festival 2014 - talentfulde børn og unge under 18 år spiller klassiske værker på klaver.

Festivalen er arrangeret af Steinways repræsentant i Danmark, pianofirmaet JUHL-SØRENSEN. Siden 1987 har denne klaverfestival fundet sted i Danmark efter en tradition startet af Steinway & Sons i Hamborg.

Gennem årene har denne festival ydet et væsentligt bidrag til at styrke de unges interesse for klaveret og været en platform til at vise deres talent og musikalske præstationer. Mange af den yngre generations koncertpianister har startet deres karriere som prisvindere i en Steinway Festival, bl.a. Katrine Gislinge, Christina Bjørkøe, Jens Elvekjær, Søren Rastogi, Tanja Zapolski og mange flere.

Ved Steinway Festivalen den 3. maj på Louisiana, vil cirka 40 unge klaverspillere konkurrere i tre aldersgrupper. De er udtaget ved lokale klaverfestivals rundt om i landet. Det bliver således de allerbedste, der kan høres på Louisiana.

De unge vil blive bedømt af tre fremragende pianister, Marianna Shirinyan, Søren Rastogi og Anne Mette Stæhr. Der vil også blive lejlighed for publikum til at stemme på deres favorit.

Hvor: 
Louisiana Koncertsal
Pris: 
Kr. 110 ( + gebyr kr. 10)
Foregår: