Gå til hovedindhold
Åbent
11-22

Udstillingsåbning
Et første møde med Rineke Dijkstra - Den enkelte og de mange

Få det første kig i udstillingen Den enkelte og de mange, og gå på opdagelse i den hollandske kunstner Rineke Dijkstras nærværende portrætunivers.

18.30: Rineke Dijkstra udstillingen åbner i Vestfløjen.

19.00: Artist Talk
i Koncertsalen. Samtale mellem kunstneren og den hollandske kritiker og kurator Hans den Hartog Jager. Samtalen foregår på engelsk.

19.00-21.00: Portrait Lab med start i Rineke Dijkstra udstillingen i Vestfløjen. Louisiana kunstformidlere vil kort introducere Rineke Dijkstras greb, hvorefter I sammen kan afprøve nogle af dem med jeres egne mobiltelefoner på særlige spots i museet. Afslutningsvis printes dit portræt i Portrait Lab;

Introduktion til udstillingen foregår kl. 19.00, 19.30 og 20.00.

Foregår: 

Bemærk: Det er ikke nødvendigt at tilmelde sig Artist Talk eller til Portrait Lab, men vi vil være glade for at se dit klubkort ved Indgangen til udstillingen, ved Koncertsalen og i Portrait Lab. Der kan printes portrætter på øvre plan i Børnehuset til kl. 21.00. Din mobiltelefon skal kunne sende mails, så du kan sende dit portræt til en e-mail adresse og derefter få det printet. Åbningen er kun for medlemmer af Louisiana Klubben.