Gå til hovedindhold
Åbent
11-22

Vinterferie i Børnehuset
Værksteder, Picasso-kuffert og vinterferiekonkurrence

I vinterferien i Louisianas Børnehus kan du opleve kunst, der sprudler af fantasi, fortællinger og humor. Der er masser af sjove, anderledes og kreative aktiviteter i de åbne værksteder, hvor du bl.a. kan tegne, klippe, klistre og bygge.

Med afsæt i kunstneriske teknikker og den aktuelle udstilling Picasso Keramik kan du forme og male dine egne Picasso-inspirerede lerfigurer og tage Picasso-Kunstkufferten i hånden og med lup og opgaveark gå på opdagelse på egen hånd. Inspireret af Pia Arkes landskabskort med ris, kaffegrums og havregryn fra Louisiana Samling, kan du skabe dit eget personlige landskabskort i værkstedet. Se det fulde program nedenfor.

Hvor: 
Børnehuset
Pris: 
Gratis for museets gæster.
1
Foregår: 

AKTIVITETER I VINTERFERIEN 20.-25.2. KL. 11-17

Louisiana huse – byggeværksted
Med limpistol kan du bygge dit eget Louisiana-inspirerede hus af sorte tændstikker, små træer og bølgepap.

Picassos fantasifulde tallerkener – tegneværksted
Geder, ugler, tyre og andre dyr er tegnet med opfindsomhed og skaber fortællinger på Picassos keramiske fade. Brug din fantasi og tegn dit dyr ind på din egen tallerken.

Pia Arkes landskabskort med ris, kaffegrums og havregryn – collageværksted
Pia Arkes værk består af grønlandske landkort med påsatte billeder og erindringsbærende materialer som kaffegrums, ris og havregryn. Prøv selv teknikken og skab personlige spor på landskabskort ved brug af utraditionelle materialer.

Picasso keramiske univers – lerværksted
Picasso brugte fiskeskelletter, citroner og krydderurter i sine lerfigurer. Gør ham kunsten efter og form dine egne fantasifulde og humoristiske figurer.

Picasso – maleværksted
Picasso får natur og materiale, landskab og figur til at smelte sammen i hans maleri 'Frokost i det grønne'. Mal dit eget billede hvor du bruger fantasi og humor, så menneskefigurerne bliver en del af landskabet.

Vinterferiekonkurrence – tegn dit yndlingsmaleri (kl. 11-17.30)
Gå på opdagelse på museet. Du bestemmer selv, hvor på museet du vil hen. Find og tegn dit yndlingsmaleri. Find din egen titel til maleriet og skriv hvilken stemning der er i maleriet. Hæng din tegning op i Børnehuset og deltag i vinterferiekonkurrencen.

Tag Picasso-Kunstkufferten i hånden og oplev selv med lup og opgaveark (kl.11-17.30).

Ugens vinterferie aktiviteter foregår tirsdag den 20.2. til og med søndag den 25.2.