Gå til hovedindhold
Åbent
11-18

Louisiana Børnehus fylder 23 år - kom og vær med til at fejre

Børnehuset har fødselsdag og det fejrer vi med familieomvisninger, røde snobrød, fødselsdagskonkurrence og værksteder. Kom og vær med til at male, modellere lerfugle, forme energihatte og meget mere, når vi siger HURRA for Louisiana Børnehus.

Hvor: 
Børnehuset
Foregår: 
Program
  • Familieomvisninger for børn og deres voksne

Udforsk kunsten med en kunstformidler, tegn og hør om historierne bag kunstværkerne. 

11.30-12.30 Skulpturparken
13.00-14.00 Malerisamlingen 

  • Åbne værksteder kl. 11-17

Lerværksted - fugl med unge
Sonja Ferlov Mancoba har forenklet fuglenes form og forenet dem i en skulptur. I lerværkstedet kan du gøre hende kunsten efter og selv prøve at forme to fugle, der kigger på hinanden.
 
Energihatte i Søhaven - form en hat ved søens bred
Sæt din hat som du vil og farv den i dine yndlingsfarver. Prøv så om du ligesom kunstneren Marina Abramović sanser nye energier iført hovedbeklædningen. 
 
Malerværksted i Søhaven - farver i bevægelse
Sam Francis bruger energiske bevægelser, når han maler med fortyndede farver og danner dermed tilfældige mønstre. Du kan prøve hans teknikker af i Søhavens maleværksted.

Maleri - pop og prikker
Per Kirkeby bruger i sine masonitmalerier genkendelige motiver, masser af farver og prikker, og han skaber små fortællinger om mennesket og naturen. Brug stempler og stencils, og skab dine egne fortællinger. 

  • Snobrød i Søhaven kl. 12-16

Lav dit eget røde og forvredne Francis Bacon-inspirerede snobrød. 

  • Fødselsdagskonkurrence

Deltag i konkurrencen med dit maleri, din skulptur eller din hat. De flotteste værker bliver trykt som postkort og som præmie får du sendt postkort med dit bidrag.