Gå til hovedindhold

Kun for klubmedlemmer

Med et klubkort har du adgang til en lang række fordele og tilbud kun for klubmedlemmer.  Du bliver inviteret til udstillingsåbninger og særarrangementer.

Du kan benytte dig af vekslende særtilbud i Louisiana Cafe og Butik ud over de 10% rabat, du altid får. Hverver du et nyt klubmedlem, modtager du som tak en gave. Klubkortet giver dig også fri entré på en række andre museer.

Særtilbud kan ikke benyttes sammen med den generelle klubrabat.

FÅ EN HVERVEGAVE SOM TAK

Har du  KLUBKORT  og hverver et nyt  1+1 eller 1 klubmedlem, får du en HVERVEGAVE – se de aktuelle gaver herunder.  Hverver du et Klubkort U27 , giver vi en kop kaffe til dig og det nye medlem. Bor du og den hvervede person på samme adresse, eller har den hvervede person været medlem inden for det seneste år, får du desværre ingen hvervegave.  

  • Mail til klub@louisiana.dk eller ring på tlf. 4919 0719 ( tirsdag-fredag kl. 9.00-16.00)
  • Oplys dit eget klubnummer
  • Oplys om du hverver et 1+1, 1 eller U27 klubmedlem
  • Angiv navn og adresse samt evt. fødselsdato (ved U27) på det nye medlem
  • Angiv hvilken hvervegave du ønsker som tak

Hvervegaver

LOUISIANA BUTIK: VÆRDIBEVIS PÅ KR. 300

Gå på opdagelse i butikken, som har masser af ting til dig selv eller din bolig, som prismæssigt ligger inden for værdibeviset, f.eks. bøger, plakater, tørklæder, køkkengrej, boligtilbehør, t-shirts, smykker, legetøj og meget mere. Du får selvfølgelig  10% klubrabat  på det, du køber for værdibeviset.

LOUISIANA CAFE: FROKOST- ELLER AFTENBUFFET FOR 2

N yd en helt speciel kunstpause, der tilmed byder på en af Danmarks smukkeste udsigter. Du modtager et værdibevis på frokost- eller aftenbuffet for to personer i Louisiana Cafe inkl. et glas vin, øl eller vand efter eget valg pr. person.

KOM TIL PREVIEW OG
UDSTILLINGSÅBNINGER

I forbindelse med Louisianas store udstillinger inviteres du flere gange om året til Preview  kun for medlemmer eller med til selve Udstillingsåbningerne – her vil der ofte være særlige tilbud i cafeen og/eller rabat på de nye udstillingskataloger.

Har du KLUBKORT 1+1 kan du naturligvis tage 1 gæst med.

FRI ENTRE PÅ KUNSTEN
OG UTZON CENTER

I 2016 genåbnede Kunsten Museum of Modern Art i Aalborg efter længere tids renovering af Alvar Aaltos smukke museumsbygning. Kunsten præsenterer skiftende særudstillinger og en unik samling af moderne kunst og samtidskunst.

Ved fremvisning af Louisiana Klubkort  får du nu gratis entre på både Kunsten Museum of Modern Art  samt Utzon Center  i Aalborg.

FRI ENTRE PÅ NASJONALMUSEET I OSLO

Louisiana Klubkort giver dig fri entré med ledsager på Nasjonalmuseet i Oslo . Museet rummer fire udstillingssteder: Kunstindustrimuseet, Museet for Samtidskunst, Nasjonalmuseet - Arkitektur og selve Nasjonalgallerie t . Sidstnævnte rummer den største samling af maleri, tegninger og skulptur i Norge med norsk og international kunst på højt nivea u og mange af Edvard Munchs hovedværker, bl.a. Pigerne på Broen, Madonna og en version af Skriget.

FRI ENTRE TIL HOK
HENIE ONSTAD KUNSTSENTER

Med Louisiana Klubkort får du også fri entré til HOK– Henie Onstad Kunstsenter , der ligger naturskønt på Høvikodden, lidt uden for Oslo. HOK byder på et højt profileret udstillings-, musik- og aktivitetsprogram, og har desuden en egen vægtig kunstsamling – mere end 4000 værker med hovedvægt på modernisme, Fluxus- og Cobra-bevægelserne. Rundt om kunstcenteret kan man nyde det pragtfulde parkområde med skulpturer og kig over Oslofjorden.

FRI ENTRE  TIL MUNCHMUSEET

Munchmuseet i Oslo rummer mere end halvdelen af Edvard Munchs malerier og de fleste af hans grafiske motiver. Den omfattende samling giver museet en særstilling som monografisk museum internationalt, og gør det muligt at arrangere særudstillinger på højeste plan: senest mestermøder mellem Munch og Van Gogh, Munch og Mapplethorpe og til efteråret sættes Munch sammen med Jorn. Der er fri entré til museet med Louisiana Klubkort.

FRI ENTRE TIL HEART I HERNING

Louisiana Klubkort giver dig også fri entré til HEART - Herning Museum of Contemporary Art . Museet, der i dag har til huse i en bygning tegnet af den amerikanske stjernearkitekt Steven Holl, blev stiftet i 1977 af Aage Damgaard og Herning Kommune, oprindelig i en nedlagt skjortefabrik. HEART er kendt for sin samling af dansk og international konceptuel og eksperimenterende kunst fra 1930'erne og frem til i dag - med værker af Piero Manzoni, Bjørn Nørgaard, Joseph Beuys, Mario Merz m.fl.

LOUISIANA CAFE

10% RABAT
MED KLUBKORT
på frokost- og aftenbuffet, rugbrødsmadder, kaffe og kage

louisiana butik

10% RABAT
MED KLUBKORT
på bøger, tøj, tasker, plakater, design, kataloger


LOUISIANA KLUBBEN   
TLF: 4919 0719
MAIL:   klub@louisiana.dk  eller business@louisiana.dk