Gå til hovedindhold

Kun for klubmedlemmer

Med et klubkort har du adgang til en lang række fordele og tilbud kun for klubmedlemmer. Du bliver inviteret til previews, udstillingsåbninger og særarrangementer.

Du kan benytte dig af vekslende særtilbud i Louisiana Cafe og Butik ud over de 10% rabat, du altid får. Hverver du et nyt klubmedlem, modtager du som tak en gave. Klubkortet giver dig også fri entré på en række andre museer.

SE FILMEN OM KUSAMA MED 20% KLUBRABAT

I samarbejde med Camera Film tilbyder vi klubmedlemmer 20% rabat på billetter til Heather Lenz' nye dokumentarfilm Kusama: Infinity om Yayoi Kusamas fascinerende kunst og liv. Reserver pladser på forhånd og fremvis dit klubkort i biografen, når du afhenter og køber dine billetter. Tilbuddet gælder ved køb af op til to billetter i perioden 18.10-8.11. Bestil billetter her.

Bemærk at tilbuddet kun gælder regulære forestillinger og at filmens spilleperiode- og tider fastsættes af den enkelte biograf, så tjek dine lokale spilletider.

Filmen vil kunne ses i følgende biografer fra 18. okotberGrand Teatret, Valby Kino, Vester Vov Vov, Café Biografen, Odense, Biffen, Aalborg, Øst for Paradis, Aarhus og Nicolai Bio, Kolding.
Der vil først vil kunne bestilles plads til mange af visningerne af filmen fra mandag eftermiddag, den 15. okt.

ons7 nov
Åbent
11-22

  • Klub
    Preview

    Se udstillingen med den britiske maler Cecily Brown, før den åbner for publikum

    Liv, farve, bevægelse og erotisk kraft gennemstrømmer Cecily Browns...

HVERV ET NYT MEDLEM – OG FÅ EN GAVE SOM TAK

Sådan gør du: Når det hvervede klubkort er købt, kan du sende en mail til klub@louisiana.dk. Heri oplyser du dit eget navn og klubkortnummer, hvem du har hvervet, og om du ønsker en middag for 2 i Louisiana Café eller et gavekort på kr. 300 til Louisiana Butik. Så sender vi din hvervegave.

Hverver du et U27 medlem, giver vi en kop kaffe til jer begge.

Du kan ikke hverve samme dag, du selv bliver medlem. Bor du og den hvervede person på samme adresse, eller har vedkommende været medlem inden for det seneste år, får du desværre ingen gave.

KULTURTILBUD I IND- OG UDLAND MED DIT KLUBKORT

NYT TILBUD: GÅ 2 FOR 1
WANÅS KONST

Med dit Louisiana Klubkort får du nu adgang for 2 personer, men skal kun betale for 1 på Wanås Konst – kunst- og kulturcentret med den store skulpturpark fuld af samtidskunst og installationer, der ligger ca. 1,5 time fra Kbh midt i det skønne skånske skovlandskab. 2-for-1 tilbuddet gælder resten af 2018 og hele 2019.

Wanås Konst – Center för Konst och Lärande er et fortryllende og forunderligt udflugtsmål, der blev grundlagt af Marika Wachtmeister i 1987, bl.a. med inspiration fra Louisiana. Rundt om en gammel skånsk herregård kan man her gå på opdagelse i stort skovområde med omkring 70 kunstværker, skabt direkte til stedet af kunstnere som Yoko Ono, Richard Wilson, Janet Cardiff, Dan Graham, Nathalie Djurberg & Hans Berg, Jenny Holzer, Jeppe Hein m.fl. Den store Poul Gernes pyramide, som i sommeren 2016 kunne ses på Louisiana, er også genopført her.

Wanås rummer også en kunsthal og byder også hvert år på flere udstillinger med tilhørende aktiviteter, omvisninger og workshops. Godset Wanås drives i dag som økologisk landbrug og leverer bl.a. produkter til Wanås Restaurant & Hotel, der blev indviet i 2017. Wanås ligger i det nordøstlige Skåne, ca. 1,5 time fra København - kommer man med tog er nærmeste station Hässleholm. Læs mere om stedet her

NYT TILBUD: FRI ENTRE TIL
KODE
/ 7 MUSEER I BERGEN

Louisiana Klubkort giver nu fri entré for 1 person + 1 ledsager på et af Nordens største museer for kunst, kunsthåndværk, design og musik. KODE i Bergen er en unik kombination af fire kunstmuseer og tre komponisthjem, herunder Edvard GriegsTroldhaugen. Her findes bl.a. en af verdens vigtigste Edvard Munch-samlinger og mesterværker af Picasso, Nikolaj Astrup og J.C. DahlTilbud gælder frem til 1. sep. 2019.

NYT TILBUD: GÅ 2 FOR 1 
FONDATION BEYELER

Resten af året får du med dit Louisiana Klubkort adgang for 2 personer, men skal kun betale for 1 på Fondation Beyeler i Basel. Museet, der regnes for et af verdens smukkeste, huser en udsøgt samling af den moderne kunsts største navne og byder på udstillinger i verdensklasse. Fra 2.9 vises en udstilling med Balthusen af 1900-tallets sidste store mestre. 2-for-1 tilbuddet gælder resten af 2018.

FRI ENTRE PÅ KUNSTEN
OG UTZON CENTER

I 2016 genåbnede Kunsten Museum of Modern Art i Aalborg efter længere tids renovering af Alvar Aaltos smukke museumsbygning. Kunsten præsenterer skiftende særudstillinger og en unik samling af moderne kunst og samtidskunst.

Ved fremvisning af Louisiana Klubkort får du nu gratis entre på både Kunsten Museum of Modern Art samt Utzon Center i Aalborg.

FRI ENTRE PÅ NASJONALMUSEET I OSLO

Louisiana Klubkort giver dig fri entré med ledsager på Nasjonalmuseet i Oslo. Museet rummer fire udstillingssteder: Kunstindustrimuseet, Museet for Samtidskunst, Nasjonalmuseet - Arkitektur og selve Nasjonalgalleriet (bemærk, lukker 13. januar 2019 og genåbner på ny adresse i 2020).  Læs mere om det nye Nasjonalmuseet.

FRI ENTRE TIL MUNCHMUSEET

Munchmuseet i Oslo rummer mere end halvdelen af Edvard Munchs malerier og de fleste af hans grafiske motiver. Den omfattende samling giver museet en særstilling som monografisk museum internationalt, og gør det muligt at arrangere særudstillinger på højeste plan, f.eks. mestermøder mellem Munch og Van Gogh, Mapplethorpe og Jorn. Der er fri entré med ledsager til museet med Louisiana Klubkort.

FRI ENTRE TIL HOK
HENIE ONSTAD KUNSTSENTER

Med Louisiana Klubkort får du også fri entré til HOK– Henie Onstad Kunstsenter, der ligger naturskønt på Høvikodden, lidt uden for Oslo. HOK byder på et højt profileret udstillings-, musik- og aktivitetsprogram, og har desuden en egen vægtig kunstsamling – mere end 4000 værker med hovedvægt på modernisme, Fluxus- og Cobra-bevægelserne. Rundt om kunstcenteret kan man nyde det pragtfulde parkområde med skulpturer og kig over Oslofjorden.

FRI ENTRE TIL HEART I HERNING

Louisiana Klubkort giver dig også fri entré til HEART - Herning Museum of Contemporary Art. Museet, der i dag har til huse i en bygning tegnet af den amerikanske stjernearkitekt Steven Holl, blev stiftet i 1977 af Aage Damgaard og Herning Kommune, oprindelig i en nedlagt skjortefabrik. HEART er kendt for sin samling af dansk og international konceptuel og eksperimenterende kunst fra 1930'erne og frem til i dag - med værker af Piero Manzoni, Bjørn Nørgaard, Joseph Beuys, Mario Merz m.fl.

LOUISIANA CAFE

10% RABAT
MED KLUBKORT
på frokost- og aftenbuffet, rugbrødsmadder, kaffe og kage

louisiana butik

10% RABAT
MED KLUBKORT
på bøger, tøj, tasker, plakater, design, kataloger


LOUISIANA KLUBBEN   
TLF: 49190719
MAIL:  klub@louisiana.dk eller business@louisiana.dk