Gå til hovedindhold

Kun for klubmedlemmer

Med et klubkort har du adgang til en lang række fordele og tilbud kun for klubmedlemmer. Du bliver inviteret til previews, udstillingsåbninger og særarrangementer og får løbende gode klubtilbud. Og du får altid 10 % rabat i Louisiana cafe og butik.

Hverver du et nyt klubmedlem, modtager du som tak en gave. Klubkortet giver dig også fri entré på en række andre museer.

Klubtilbud: 20% på forestillingen La Bohème

Oplev Puccinis ikoniske kærlighedsopera La Bohème, når Østre Gasværk Teater i samarbejde med CPH Opera Festival præsenterer en af verdens mest opførte operaer instrueret af stjerneinstruktøren Amy Lane fra Royal Opera House i London. Medlemmer af Louisiana Klubben tilbydes 20% rabat på billetter til forestillingen i hele perioden fra 16.11-8.12.2019.

Som medlem at Louisiana Klubben kan du bestille billetter til forestillingen med 20% rabat af den fulde pris fra kr. 195-495. Brug dette kampagnelink og læs mere.

Bemærk, at det ifm. billetkøb er nødvendigt at oprette sig som bruger, hvis det er første gang, man benytter sig af teatrets billetsystem. Klubtilbuddet gælder hele perioden frem til søndag den 8. december.

HVERV ET NYT MEDLEM – OG FÅ EN GAVE SOM TAK

Sådan gør du: Når det hvervede klubkort er købt, kan du sende en mail til klub@louisiana.dk. Heri oplyser du dit eget navn og klubkortnummer, hvem du har hvervet, og om du ønsker en middag for 2 i Louisiana Café eller et gavekort på kr. 300 til Louisiana Butik. Så sender vi din hvervegave.

Hverver du et U27 medlem, giver vi en kop kaffe til jer begge.

Du kan ikke hverve samme dag, du selv bliver medlem. Bor du og den hvervede person på samme adresse, eller har vedkommende været medlem inden for det seneste år, får du desværre ingen gave.

KLUBÅBNING

Marsden Hartley – få et første indtryk af Louisianas store, maleriske efterårsudstilling

KLUBTILBUD: FRI ENTRÉ HOLSTEBRO KUNSTMUSEUM

Med Louisiana Klubkort kan du de kommende måneder få fri entré til Holstebro Kunstmuseum og dermed mulighed for at opleve både udstillinger og de righoldige, vidtspændende samlinger, der bl.a. rummer dansk kunst og kunsthåndværk fra 1930'erne og frem til i dag, traditionel kunst fra Afrika, Bali og Sydøstasien, grafik, keramik og Astrid Noacks studiessamling. Museet har til huse i et spændende kompleks, der forener en original herskabsvilla fra 1906 med en museumsbygning fra 1981 og en nyere fløj fra 2011, begge tegnet af Hanne Kjærholm.

Tilbuddet gælder 10. august – 27. oktober i den periode, hvor Holstebro Kunstmuseum viser udstillingen Dea Trier Mørch - Ind i Verden og bl.a. også udstillingen Nyekspressivt og Nyfigurativt Maleri med Tal R, Jonathan Meese og Daniel Richter.

KULTURTILBUD I IND- OG UDLAND MED DIT KLUBKORT

FRI ENTRÉ TIL
KISTEFOS-MUSEET

Kistefos-museet ligger naturskønt ca. en time nordvest for Oslo og omfatter industrimuseum, kunsthal og en af Nordeuropas største skulpturparker med værker af internationale samtidskunstnere. I år indvies et stort stedsspecifikt værk af Yayoi Kusama samt en "kunsthals-bro", tegnet af Bjarke Ingels/BIG. Med Klubkort får du fri entre for dig + ledsager i 2019 sæsonen, der varer fra 26. maj – 17. nov.

GÅ 2 FOR 1 PÅ
AMOS REX I HELSINKI

Kunstmuseet Amos Rex genåbnede i nye arkitektoniske rammer i 2018 og er på kort tid blevet en af Helsinkis hovedattraktioner. Museet præsenterer både en egen samling og skiftende udstillinger – i 2019 kan man bl.a. se installationskunst af Studio Drift og en stor udstilling med René Magritte. Med dit Klubkort kan du hele 2019 få adgang for 2 personer, men kun betale for 1 person.

GÅ 2 FOR 1 PÅ WANÅS KONST

Med dit Louisiana Klubkort får du nu adgang for 2 personer, men skal kun betale for 1 på Wanås Konst – kunst- og kulturcentret med den store skulpturpark fuld af samtidskunst og installationer, der ligger ca. 1,5 time fra Kbh midt i det skønne skånske skovlandskab. 2-for-1 tilbuddet gælder hele 2019.

Wanås Konst – Center för Konst och Lärande er et fortryllende og forunderligt udflugtsmål, der blev grundlagt af Marika Wachtmeister i 1987, bl.a. med inspiration fra Louisiana. Rundt om en gammel skånsk herregård kan man her gå på opdagelse i stort skovområde med omkring 70 kunstværker, skabt direkte til stedet af kunstnere som Yoko Ono, Richard Wilson, Janet Cardiff, Dan Graham, Nathalie Djurberg & Hans Berg, Jenny Holzer, Jeppe Hein m.fl. Den store Poul Gernes pyramide, som i sommeren 2016 kunne ses på Louisiana, er også genopført her.

Wanås rummer også en kunsthal og byder også hvert år på flere udstillinger med tilhørende aktiviteter, omvisninger og workshops. Godset Wanås drives i dag som økologisk landbrug og leverer bl.a. produkter til Wanås Restaurant & Hotel, der blev indviet i 2017. Wanås ligger i det nordøstlige Skåne, ca. 1,5 time fra København - kommer man med tog er nærmeste station Hässleholm. Læs mere om stedet her

FRI ENTRE TIL KODE
— 
7 MUSEER I BERGEN

Louisiana Klubkort giver nu fri entré for 1 person + 1 ledsager på et af Nordens største museer for kunst, kunsthåndværk, design og musik. KODE i Bergen er en unik kombination af fire kunstmuseer og tre komponisthjem, herunder Edvard GriegsTroldhaugen. Her findes bl.a. en af verdens vigtigste Edvard Munch-samlinger og mesterværker af Picasso, Nikolaj Astrup og J.C. DahlTilbud gælder frem til 31.12 2020.

FRI ENTRE PÅ KUNSTEN
OG UTZON CENTER

I 2016 genåbnede Kunsten Museum of Modern Art i Aalborg efter længere tids renovering af Alvar Aaltos smukke museumsbygning. Kunsten præsenterer skiftende særudstillinger og en unik samling af moderne kunst og samtidskunst.

Ved fremvisning af Louisiana Klubkort får du nu gratis entre på både Kunsten Museum of Modern Art samt Utzon Center i Aalborg.

FRI ENTRE PÅ NASJONALMUSEET I OSLO

Louisiana Klubkort giver dig fri entré med ledsager til Nasjonalmuseet – Arkitektur. Bemærk, at selve Nasjonalgalleriet nu er midlertidigt lukket og genåbner på en ny adresse i 2020, som det største kulturhis i Norden. Læs mere om det nye Nasjonalmuseet.

 

FRI ENTRE TIL MUNCHMUSEET

Munchmuseet i Oslo rummer mere end halvdelen af Edvard Munchs malerier og de fleste af hans grafiske motiver. Den omfattende samling giver museet en særstilling som monografisk museum internationalt, og gør det muligt at arrangere særudstillinger på højeste plan, f.eks. mestermøder mellem Munch og Van Gogh, Mapplethorpe og Jorn. Der er fri entré med ledsager til museet med Louisiana Klubkort.

FRI ENTRE TIL HOK
HENIE ONSTAD KUNSTSENTER

Med Louisiana Klubkort får du også fri entré til HOK– Henie Onstad Kunstsenter, der ligger naturskønt på Høvikodden, lidt uden for Oslo. HOK byder på et højt profileret udstillings-, musik- og aktivitetsprogram, og har desuden en egen vægtig kunstsamling – mere end 4000 værker med hovedvægt på modernisme, Fluxus- og Cobra-bevægelserne. Rundt om kunstcenteret kan man nyde det pragtfulde parkområde med skulpturer og kig over Oslofjorden.

FRI ENTRE TIL HEART I HERNING

Louisiana Klubkort giver dig også fri entré til HEART - Herning Museum of Contemporary Art. Museet, der i dag har til huse i en bygning tegnet af den amerikanske stjernearkitekt Steven Holl, blev stiftet i 1977 af Aage Damgaard og Herning Kommune, oprindelig i en nedlagt skjortefabrik. HEART er kendt for sin samling af dansk og international konceptuel og eksperimenterende kunst fra 1930'erne og frem til i dag - med værker af Piero Manzoni, Bjørn Nørgaard, Joseph Beuys, Mario Merz m.fl.

LOUISIANA CAFE

10% RABAT
MED KLUBKORT
på frokost- og aftenbuffet, rugbrødsmadder, kaffe og kage

louisiana butik

10% RABAT
MED KLUBKORT
på bøger, tøj, tasker, plakater, design, kataloger


LOUISIANA KLUBBEN   
TLF: 49190719
MAIL:  klub@louisiana.dk eller business@louisiana.dk