Gå til hovedindhold

Kun for klubmedlemmer

Med et klubkort har du adgang til en lang række fordele og tilbud kun for klubmedlemmer. Du bliver inviteret til previews, udstillingsåbninger og særarrangementer og får løbende gode klubtilbud. Og du får altid 10 % rabat i Louisiana cafe og butik.

Hverver du et nyt klubmedlem, modtager du som tak en gave. Klubkortet giver dig også fri entré på en række andre museer.

tor28 feb
Åbent
11-22

 • Klub
  Preview

  Oplev udstillingen PIPILOTTI RIST, før den åbner for publikum

  Foråret starter med et farvestrålende og sanseligt brag, når den...
 • Klub

  Udstillingsforedrag
  Introduktion til Pipilotti Rist —  Åbn min lysning

  Foråret starter med et farvestrålende og sanseligt brag , når den...
 • Klub

  Udstillingsforedrag
  Introduktion til Pipilotti Rist —  Åbn min lysning

  Foråret starter med et farvestrålende og sanseligt brag , når den...

Klubrabat: Sommerkursus på Krogerup Højskole

Tag på højskole til sommer og undersøg nogle af tidens store spørgsmål - set gennem kunsten. I samarbejde med Krogerup Højskole inviterer vi til en inspirerende højskoleuge fra 30. juni til 6. juli 2019, hvor vi bl.a. møder en række kunstnere og Louisianas kuratorer. Medlemmer får 10% rabat. Læs mere og tilmeld dig her. Se det fulde program herunder.

PROGRAM

SØNDAG 30. JUNI
16.00 Dørene åbnes for indkvartering
17.45 Velkomst
18.00 Middag
20.00 Krig og Kunst - om eksperimenter, eventyr og kunstens rolle i samfundet, Simone Aaberg Kærn, kunstner og pilot.

MANDAG 1. JULI
10.00 Kunsten og samfundet set fra direktørens stol, Poul Erik Tøjner, direktør på Louisiana
11.00 Særåbning af PIPILOTTI RIST-udstillingen
14.00 Et spørgsmål om lyd, Jacob Kirkegaard, lydkunstner
19.00 Performance med Jacob Kirkegaard
21.00 Musik og drinks i aftenskumringen

TIRSDAG 2. JULI
10.00 HOMELESS SOULS, kurator Marie Laurberg introducerer til sommerens gruppeudstilling om migration, grænsedragninger, territorium, bevægelser, hemmelige rejser og identitet.
14.00 Workshop ved Krogerups undervisere og kunstformidlere fra Louisiana Learning
20.00 Invasioner. Om hvordan man vandrer ind i verdenshistorien og skriver den i andre retninger, Madame Nielsen, forfatter og performancekunstner.

ONSDAG 3. JULI
10.00 Om at bruge sig selv i kunsten, Fryd Frydendahl, fotokunstner
14.00 Særudstilling med fotografen BIRGIT JÜRGENSSEN sammen med kunstformidlere fra Louisiana Learning.
15.00 Bag om Louisianas litteraturfestival, festivalarrangør Christian Lund fortæller om LOUISIANA LITERATURE 2019
16.00 Litterære lydture i Louisianas Skulpturpark
20.00 Louisianas Koncertsal. Mød kunstnerne Ursula Reuter Christiansen og Bjørnstjerne Reuter Christiansen (Superflex), mor og søn i samtale om kunst og politik, liv og værk.

TORSDAG 4. JULI
10.00 PIPILOTTI RIST og GENERATION WEALTH, kuratorerne Tine Colstrup og Anders Kold om forårets og efterårets særudstillinger.
14.00 Workshops
20.00 Debat om kunstens rolle i samfundet i dag. To politikere i samtale med Merete Sanderhoff, museumsinspektør på SMK og forfatter til debatbogen ’Et spørgsmål om kultur’.

FREDAG 5. JULI
10.00 Meningen der forsvandt. Om litteraturen og velfærdsstaten, Lasse Horne Kjældgaard, professor ved RUC og forfatter til bogen ’Meningen med velfærdsstaten: Da litteraturen tog ordet – og politikerne lyttede’.
14.00 Fernisering; præsentationer af workshops
16.00 Festforberedelser
18.00 Velkomstdrink
18.30 Festmiddag

LØRDAG 6. JULI
08.00 Morgenmad
09.15 Afsked under bøgen

HVERV ET NYT MEDLEM – OG FÅ EN GAVE SOM TAK

Sådan gør du: Når det hvervede klubkort er købt, kan du sende en mail til klub@louisiana.dk. Heri oplyser du dit eget navn og klubkortnummer, hvem du har hvervet, og om du ønsker en middag for 2 i Louisiana Café eller et gavekort på kr. 300 til Louisiana Butik. Så sender vi din hvervegave.

Hverver du et U27 medlem, giver vi en kop kaffe til jer begge.

Du kan ikke hverve samme dag, du selv bliver medlem. Bor du og den hvervede person på samme adresse, eller har vedkommende været medlem inden for det seneste år, får du desværre ingen gave.

KULTURTILBUD I IND- OG UDLAND MED DIT KLUBKORT

NYT TILBUD: GÅ 2 FOR 1
AMOS REX I HELSINKI

Kunstmuseet Amos Rex, der genåbnede i nye arkitektoniske rammer i sommer er allerede blevet en af Helsinkis hovedattraktioner. Museet præsenterer både en egen samling og skiftende udstillinger – i 2019 kan man bl.a. opleve installationskunst af Studio Drift og en stor udstilling med René Magritte. Med dit Klubkort kan du resten af 2018 og hele 2019 få adgang for 2 personer, men kun betale for 1 person.

GÅ 2 FOR 1 PÅ WANÅS KONST

Med dit Louisiana Klubkort får du nu adgang for 2 personer, men skal kun betale for 1 på Wanås Konst – kunst- og kulturcentret med den store skulpturpark fuld af samtidskunst og installationer, der ligger ca. 1,5 time fra Kbh midt i det skønne skånske skovlandskab. 2-for-1 tilbuddet gælder resten af 2018 og hele 2019.

Wanås Konst – Center för Konst och Lärande er et fortryllende og forunderligt udflugtsmål, der blev grundlagt af Marika Wachtmeister i 1987, bl.a. med inspiration fra Louisiana. Rundt om en gammel skånsk herregård kan man her gå på opdagelse i stort skovområde med omkring 70 kunstværker, skabt direkte til stedet af kunstnere som Yoko Ono, Richard Wilson, Janet Cardiff, Dan Graham, Nathalie Djurberg & Hans Berg, Jenny Holzer, Jeppe Hein m.fl. Den store Poul Gernes pyramide, som i sommeren 2016 kunne ses på Louisiana, er også genopført her.

Wanås rummer også en kunsthal og byder også hvert år på flere udstillinger med tilhørende aktiviteter, omvisninger og workshops. Godset Wanås drives i dag som økologisk landbrug og leverer bl.a. produkter til Wanås Restaurant & Hotel, der blev indviet i 2017. Wanås ligger i det nordøstlige Skåne, ca. 1,5 time fra København - kommer man med tog er nærmeste station Hässleholm. Læs mere om stedet her

FRI ENTRE TIL KODE
— 
7 MUSEER I BERGEN

Louisiana Klubkort giver nu fri entré for 1 person + 1 ledsager på et af Nordens største museer for kunst, kunsthåndværk, design og musik. KODE i Bergen er en unik kombination af fire kunstmuseer og tre komponisthjem, herunder Edvard GriegsTroldhaugen. Her findes bl.a. en af verdens vigtigste Edvard Munch-samlinger og mesterværker af Picasso, Nikolaj Astrup og J.C. DahlTilbud gælder frem til 1. sep. 2019.

FRI ENTRE PÅ KUNSTEN
OG UTZON CENTER

I 2016 genåbnede Kunsten Museum of Modern Art i Aalborg efter længere tids renovering af Alvar Aaltos smukke museumsbygning. Kunsten præsenterer skiftende særudstillinger og en unik samling af moderne kunst og samtidskunst.

Ved fremvisning af Louisiana Klubkort får du nu gratis entre på både Kunsten Museum of Modern Art samt Utzon Center i Aalborg.

FRI ENTRE PÅ NASJONALMUSEET I OSLO

Louisiana Klubkort giver dig fri entré med ledsager til Nasjonalmuseet – Arkitektur. Bemærk, at selve Nasjonalgalleriet nu er midlertidigt lukket og genåbner på en ny adresse i 2020, som det største kulturhis i Norden. Læs mere om det nye Nasjonalmuseet.

 

FRI ENTRE TIL MUNCHMUSEET

Munchmuseet i Oslo rummer mere end halvdelen af Edvard Munchs malerier og de fleste af hans grafiske motiver. Den omfattende samling giver museet en særstilling som monografisk museum internationalt, og gør det muligt at arrangere særudstillinger på højeste plan, f.eks. mestermøder mellem Munch og Van Gogh, Mapplethorpe og Jorn. Der er fri entré med ledsager til museet med Louisiana Klubkort.

FRI ENTRE TIL HOK
HENIE ONSTAD KUNSTSENTER

Med Louisiana Klubkort får du også fri entré til HOK– Henie Onstad Kunstsenter, der ligger naturskønt på Høvikodden, lidt uden for Oslo. HOK byder på et højt profileret udstillings-, musik- og aktivitetsprogram, og har desuden en egen vægtig kunstsamling – mere end 4000 værker med hovedvægt på modernisme, Fluxus- og Cobra-bevægelserne. Rundt om kunstcenteret kan man nyde det pragtfulde parkområde med skulpturer og kig over Oslofjorden.

FRI ENTRE TIL HEART I HERNING

Louisiana Klubkort giver dig også fri entré til HEART - Herning Museum of Contemporary Art. Museet, der i dag har til huse i en bygning tegnet af den amerikanske stjernearkitekt Steven Holl, blev stiftet i 1977 af Aage Damgaard og Herning Kommune, oprindelig i en nedlagt skjortefabrik. HEART er kendt for sin samling af dansk og international konceptuel og eksperimenterende kunst fra 1930'erne og frem til i dag - med værker af Piero Manzoni, Bjørn Nørgaard, Joseph Beuys, Mario Merz m.fl.

LOUISIANA CAFE

10% RABAT
MED KLUBKORT
på frokost- og aftenbuffet, rugbrødsmadder, kaffe og kage

louisiana butik

10% RABAT
MED KLUBKORT
på bøger, tøj, tasker, plakater, design, kataloger


LOUISIANA KLUBBEN   
TLF: 49190719
MAIL:  klub@louisiana.dk eller business@louisiana.dk