Gå til hovedindhold

Louisiana cafe

Louisiana Cafe har en af Danmarks smukkeste panoramaudsigter over Øresund. Det er en helt unik oplevelse at kunne følge det foranderlige sund i al slags vejr i både dagslys, skumring og mørke. I sommerhalvåret kan både mad og sundudsigt indtages i det fri fra den store Calder-terrasse foran cafeen.

CAFEEN ER I JULEHUMØR
2.12.-23.12.

MED KLUBKORT FÅR DU 20% RABAT
PÅ DEN LÆKRE JULEBUFFET FROKOST OG AFTEN
 OG PÅ ALT, HVAD DU ELLERS NYDER

HUSK, DU FÅR OGSÅ 20% RABAT FOR 4, 5
ELLER 7 GÆSTER, AFHÆNGIG AF DIT KLUBKORT,
VED SAMLET BETALING

JULEBUFFET FROKOST KR. 139
Børn (t.o.m. 12 år) KR. 68

TIR-SØN 12.00-15.00

Islandske marinerede sild med karrycreme og kapers / Røget laks med dijoncreme og sprøde urter / Sellerisuppe med ingefær og sprødt flæsk / Andepølse med kål og tranebær/ Ribbensteg fra Grambogård med røget enebær/ Rødkålssalat med saltede valnødder og hvidvinssirup / Spinatsalat med bagte æbler / Hvedekerner med syltede rødløg og purløg / Gulerødder med kanel og appelsin / Brød med nellikesalt / Stegte kartofler med laurbær og gåsefedt / Risalamande med kirsebærsauce og karamelliserede mandler

JULEBUFFET FROKOST KR. 139
Børn (t.o.m. 12 år) KR. 68

TIR-SØN 17.30-20.30

Røget laks med dijoncreme og sprøde urter / Sellerisuppe med ingefær og sprødt flæsk / Ribbensteg fra Grambogård stegt med røget enebær / Glaseret andebryst med peber og honning / Orangesauce / Rødkålssalat med saltede valnødder og hvidvinssirup / Spinatsalat med bagte æbler / Hvedekerner m.syltede rødløg og purløg / Gulerødder m.kanel og appelsin / Brød med nellikesalt / Kernerugbrød / Stegte kartofler med laurbær og gåsefedt / Risalamande med kirsebærsauce og karamelliserede mandler 

Dansk efterårs-buffet

Frokost- og aftenbuffeten tager udgangspunkt i det moderne danske køkken. Alt på buffeten er frisktilberedt og indbyrdes afstemt, så du kan sammensætte din frokost eller middag efter, hvor meget og hvor sundt, du vil spise. Uanset om du foretrækker fisk, kød, begge dele eller udelukkende grønt. Råvarerne er sæsonaktuelle og ofte fra kvalitetsproducenter som Grambogård og Søren Wiuff. De enkelte retter er udviklet og tilberedt fra grunden af cafeens dygtige kokke, og det ledsagende brød er selvfølgelig hjemmebagt. Og som noget nyt kan aftenbuffet'en nu afsluttes med dessert.

24.11 - 30.11  2014

UGENS FROKOSTBUFFET KR. 119
Børn (t.o.m. 12 år) KR. 59

TIR-SØN 12.00-15.00

Krabbesalat med ørredrogn og ærteskud / Tomatsuppe / Grambogård tyksteg med waldorfsalat/ Kyllingetimbale med salturt og persillemayonnaise/ Kartoffelsalat / Broccoli med sød sennep og solsikkekerner / Blandet salat med rapsolie / Spidskål med honning og dild / Kartofler med smør og røget salt / Hjemmebagt brød med timian / Kernerugbrød

UGENS SUPPE KR. 79

Tomatsuppe

 
UGENS AFTENBUFFET KR. 149
Børn (t.o.m. 12 år) KR. 74

TIR-FRE 17.30-20.30

Krabbesalat med ørredrogn og ærteskud / Tomatsuppe / Hopballe kyllingebryst stegt med estragon / Kalveculotte stegt med enebær / Sauce choron / Kartofler med smør og røget salt/ Kartoffelsalat / Broccoli med sød sennep og solsikkekerner / Blandet salat med rapsolie / Spidskål med honning og dild / Hjemmebagt brød med timian / Kernerugbrød / Æbletrifli

UGENS SUPPE KR. 79

Tomatsuppe

rugbrødsmad  altid tre at vælge imellem

Nyfortolkede rugbrødsmadder med hjemmelavet pålæg af ypperlig kvalitet – f.eks. røget laks fra Daniel Letz, sprængt kylling, sæsonens grønne sager. For de fleste er én mad rigelig til at stille frokostsulten.

RUGBRØDSMAD KR. 79  
TIR-SØN 11.00-17.30  

Roastbeef med løgkompot og radiser
Røget laks med salturt, limecreme, kapers og tomater 
Sellerirösti med jordskokker, frissé og purløg 

BØRN TIL OG MED 12 ÅR

Børneboks: rugbrøds-chokoboller, tørret frugt, 3 slags grønt, Hanegal pølse kr. 42 
Økologisk saft: hyldeblomst el appelsin kr. 28 / Økologisk mælk kr. 8 / Varm kakao kr. 26

KAGE, KAFFE, DRIKKE

KAGERNE ER ÆGTE HÅNDVÆRK
Leveret af familiebageriet Reinhard van Hauen. De legendariske, smørbagte scones er altid på kortet, mens det fristende kagesortiment veksler med årstiden.

Scones kr. 26 / Småkager kr. 18 / Kransekage kr. 28 / Toscakage kr. 32 / Sarah Bernhard kr. 28 / Æbleroulade kr. 36 / Brownie kr. 34 

GOURMET KAFFE

Kaffen er brygget på friskbrændte bønner fra mikroristeriet Kontra. Den nøje udvalgte, brasilianske bønne giver en fyldig kaffe med nøddeagtig smag. Bønnerne males først, når kaffen brygges – på filter, da denne metode er særligt velegnet til at frigive aromaen i en almindelig kop kaffe.

Louisiana kaffe / te kr. 26 / Refill af kaffe kr. 15

DRIKKE
Safter og softdrinks er fra udvalgte bryggerier som f.eks det lokale Aarstiderne og Ebeltoft Gårdbryggeri, der fremstiller safter præcis som man gjorde det i gamle dage.  De naturlige råvarer og fremstillingsmetoder skaber helt unikke produkter med duft og smag i særklasse.

Kildevand kr. 12 / Biodynamisk æblebrus el. æble+hindbærbrus, Koldpresset rabarbersaft m. brus , Jordbærsaft m. brus og Ingefærsaft m. brus kr. 35 / Sodavand kr. 30
Fadøl kr. 42 / Louisiana vin hvid el. rød: glas kr. 44, flaske kr. 195 / Snaps el. Gl. Dansk 2 cl kr. 38

BUSINESS 1+3 KORT
BETALER SIG

BRUG LOUISIANA UNDER OG EFTER ARBEJDE.
FÅ 10% I CAFEEN FOR OP TIL 8 PERSONER

fredagslounge

Tilbagelænet fredag aften i cafeen med live bands eller tidens bedste DJs. Tilrettelagt, så musikken kan nydes sammen med aftenbuffet'en eller blot et glas.

Udvalgte fredag aftener omdannes cafeen til en stemningsfuld loungescene med rytmisk, jazz'et, folk, elektronisk eller andre af tidens loungegenrer. Såvel etablerede som helt nye musikere, sangere og DJs er på programmet. Stemningen er intim og uformel med plads til både spilleglæde og hyggesnak.

 

  • Fredagslounge er musikalske hyggeaftener og altså ikke koncerter i egentlig forstand. De er tænkt som en afslappet optakt til weekenden, der også – helt i museets ånd – kan fungere som mødested og ramme for samvær og fællesskab.
  • Fredagslounge er gratis for museets gæster - og arrangementerne er populære. Derfor er det desværre ikke muligt at reservere bord (uanset antal). Kom gerne i god tid.
  • Bemærk også, at det ikke muligt at lyddække hele cafeen, og at det således ikke er fra alle pladser man kan høre (og se) musikken.
Fredagslounge

Feminint, elegant, men også råt. Line Gøttsche byder på "impressionistisk klaverpop". 

Fredagslounge

Brasilianske Badi Assad byder på et passioneret mix af pop, jazz & etniske toner

gaveide

ET GAVEKORT
TIL LOUISIANA
KAN BENYTTES I
CAFEEN

 

 

Køb gavekortet på Louisiana

 

LOUISIANA
CAFE

TIR-FRE 11-21.30
LØR-SØN 11-17.30
HELLIGDAGE
11-17.30
MANDAG LUKKET

MEDBRAGT MAD

Medbragt mad må kun spises i parken. Picnic-selskaber i parken er ikke tilladt.

BOOK ET BORD

Der kan bookes bord til min. 8 personer i Louisiana Cafe tirsdag-fredag 18.00 (undtaget fredage med fredagslounge).
Reservation til andre tidspunkter er ikke muligt. 

BOOKING: Tel. 4919 0719. Tirsdag-fredag 9.00-15.00

SMILEY

Fødevarestyrelsens kontrolrapport 03-09-2014 >>