Gå til hovedindhold

2 -10. klasse & ungdomsudd. mm.

LOUISIANA LEARNING tilbyder undervisning til klasser fra 2. klasse og op efter. Besøg museet i 1 eller 2-timers undervisningsforløb eller kom på egen hånd. Før og efter besøget kan du benytte dig af vores gratis undervisningsmaterialer til at arbejde med hjemme i klassen.

Louisiana Learning lægger vægt på fælles undren, diskussion og eksperimenter i mødet med kunsten. Al undervisning er dialogbaseret og foregår altid foran værkerne med kreative øvelser undervejs. Med et 2-timers undervisningsforløb kan klassen også besøge vores værksted og udfolde sig kreativt i en anden skala. Vælg mellem forløb i de aktuelle udstillinger eller faste forløb med afsæt i museets samling.

I er altid velkomne til at kontakte os, hvis I har projektuge, udvekslingsklasser eller ideer til et spændende samarbejde.

Emil Nolde

Oplev én af hovedfigurerne i den tyske ekspressionisme i et nyt og overraskende perspektiv på Louisianas store retrospektive udstilling med tysk-danske Emil Nolde. Hans velkendte blomsterbilleder får følgeskab af indtryk fra nattelivet i Berlin, rejsen til Stillehavet, bandlysningen af hans værk som "entartete" kunst og Noldes egne politiske holdninger... 

..Udstillingen omfatter malerier, akvareller og grafik fra alle perioder hos Nolde.

1 timers undervisning fra uge 33.

2 timers undervisning fra uge 35. 

HVORNÅR: Tirsdag-fredag 11.15 og 13.00. 1-times forløb tilbydes også 12.30 og 14.00.
ANTAL: Max 28 elever
PRIS: Kr. 400 for 1-time. Kr. 800 for 2-timer. Priserne er inkl. kunstformidler, materialer og entré.
BOOKING: Ring på tlf: 49 19 07 19 (tirsdag - fredag 9.00-15.00)
MØDESTED: I Foyeren ved museets indgang

SÆRLIGT TILBUD I FORBINDELSE MED NOLDE-UDSTILLINGEN:
FÅ ET UNDERVISNINGSFORLØB PÅ TYSK. 
Tag dine elever med på Louisiana og lad dem øve sig i at tale tysk, mens I sammen oplever én af det 20. århundredes mest betydningsfulde tyske malere. En  kunstner, som var medlem af NSDAP-N og som samtidig fik flere hundrede af sine billeder beslaglagt, udvalgte sat 
i centrum på vandreudstillingen "Entartete Kunst". Kunstformidleren, Greta Kuhngast, bor til daglig i Berlin, men taler også dansk og arbejder på Louisiana som assistent på udstillingen. Hun vil fortælle om Nolde på letforståeligt tysk og samtidig få eleverne til at tale med hinanden om hans malerier og hjælpe dem med at finde de tyske ord.  

NOLDE PÅ TYSK, HVORNÅR: 
28. - 29. august samt 2. - 3. september 2014, 11.15, 12.30 og 14.00.

Glæd dig til
Olafur Eliasson

20. august 2014 - 4. januar 2015
Hvad sker der med vores forhold til naturen, når den pludselig rykker indenfor på museet? Dansk-islandske Olafur Eliasson indtager til efteråret Louisiana med et stort og stedsspecifikt projekt, som kommer til at fylde hele Sydfløjen.

INSPIRATIONSDAG 25. SEPTEMBER
BRUG KUNSTEN

Louisiana Learning og Globale Gymnasier inviterer undervisere og formidlere til inspirationsdag på Louisiana den 25. september 2014 om efterårets store særudstilling OLAFUR ELIASSON: RIVERBED

FIND PROGRAM OG INFO OM TILMELDING HER

1-times forløb

TIRS - FRE
11.15
12.30
13.00
14.00

 

PRIS: KR. 400

2-timers forløb

TIRS - FRE
11.15
13.00

 

 

 

PRIS: KR. 800

kunststeder

Hvad gør kunsten ved stedet? Og hvad gør stedet ved kunsten? Kunsteder.dk er et undervisningssite, hvor gymnasielærere og elever kan finde viden og inspiration til at beskæftige sig med kunst og dens kontekst som en del af undervisningen i både billedkunst, dansk, medier, drama, historie og samfundsfag, samt i tværfaglige forløb.

Mobilguide
til parken

Hør historierne bag flere af parkens markante skulpturer – af bl.a. Moore, Calder og Heerup – på Louisianas mobilguide.  

Du kan hente Louisianas mobilguide på din egen mobiltelefon gratis via museets trådløse netværk.

DU KAN OGSÅ HENTE MOBILGUIDEN HER

FAGLIG SPARRING
inspiration til undervisningen

Få en introduktion til vores aktuelle udstillinger og få mulighed for at udveksle ideer til din undervisning med andre undervisere. Louisiana Learning afholder desuden seminarer, der stiller skarpt på spørgsmål som hvorfor er det vigtigt at sætte kunst på skemaet, og hvordan kunst kan inddrages på tværs af fagene? 

Projektsamarbejder

Louisiana Learning samarbejder med flere skoler, gymnasier og organisationer omkring længerevarende forløb. Det giver mulighed for at gå i dybden og udvikle indholdet i fællesskab. Vi hører gerne fra dig, hvis du har forslag til spændende fælles projekter.

LOUISIANA PÅ EGEN HÅND

I kan også besøge Louisiana på egen hånd uden undervisning. Husk at melde jeres ankomst senest dagen før inden 14.00.
PRIS: Kr. 120

Ved uanmeldt besøg skal der betales normal entré til museet.