Gå til hovedindhold
Åbent
11-22

En af verdens førende Beethoven-fortolkere Andreas Haefliger spiller værker af Beethoven, Brahms og Bartók i serien Beethoven Perspektiver.

Den schweiziske pianist Andreas Haefliger er blandt verdens absolut førende Beethoven-fortolkere. Haefliger er i gang med et større projekt, som han kalder Beethoven Perspektive. Denne koncert er den første i en længere række, som over de nærmeste år bl.a. vil bliver spillet på Louisiana og i Wigmore Hall i London.

Andreas Haefliger: Mit Perspektiv-serien ”My Perspectives Series” tilbyder en ambitiøs udvidelse af den traditionelle klavercyklus, hvor uventede kombinationer fremhæver livskraften i Beethovens 32 sonater.

Gennem dramatiske modstillinger, historiske associationer og overraskende sammenstillinger af tonearter skabes et referencerum i såvel det ældre som et nutidigt repertoire. Brudstykker indvirker på hinanden, og selve musikkens mirakel i den vestlige civilisation folder sig ud for os, idet vi med skærpede sanser deltager i en ny form for klaverkoncerter. 

 

PROGRAM:
Beethoven Sonate nr. 22 op.54
Bartók Out of Doors
Beethoven Sonate nr. 27 e-mol op.90
Brahms Sonate nr. 3 f-mol op. 5

Andreas Haefliger piano

Hvor: 
Louisiana Koncertsal
Pris: 
Kr. 125 ( + gebyr kr. 10)
Foregår: