Gå til hovedindhold

Arkitektur filmdage

Louisiana viser 27.-30. marts ti film om arkitektur i samarbejde med Københavns nye festival for arkitekturfilm COPENHAGEN ARCHITECTURE FESTIVAL x FILM, der afholdes første gang. Filmene kredser om arkitektur, kultur og identitet og ligger derfor i naturlig forlængelse af museets udstillingsserie, som startede i 2012 med NEW NORDIC og aktuelt kan opleves på DET ARABISKE NU.

De ti filmarrangementer kan ses i Louisianas Biograf og museets Koncertsal. Gæster kan blandt andet se frem til et møde med den verdensberømte amerikanske instruktør James Benning og et arrangement med ørken-tema, hvor arkitekt og partner i Henning Larsen Architects, Jacob Kurek, fortæller om et ørkenprojekt, Dirab, som er blandt dem tegnestuen præsenterer som deres bud på temaet "Transformation", der indgår i Louisianas udstilling DET ARABISKE NU.

Billetter til arkitekturfilm på Louisiana:
Billetpris pr. forestilling: kr. 90 / klubpris kr. 45
Dagsbillet: kr. 140 / klubpris kr. 70

Priserne er inklusiv entré til museet

Bemærk: Har du Klubkort U27 får du 50% rabat på buffeten i Louisiana Cafe inkl. et glas øl/vin/vand de fire dage, festivalen varer.

FOR KØB AF BILLETTER

Copenhagen Architecture Festival x FILM

Festivalen afholdes i år for første gang og programmet byder på 80 film, oplæg, debatter og events.Filmene, hvoraf flere har premiere på festivalen, belyser og skildrer det arkitektoniske rum, som kun filmmediet kan gøre det. Der sættes fokus på seks temaer:

  • Filmisk rum og arkitektonisk rum
  • Landskabsrum og film
  • Personlige rum
  • Arkitektoniske processer
  • Ritual, arkitektur og sted
  • Modernisme

Ud over visninger på Louisiana, vil du kunne opleve festivalen på en række venues i København, herunder Dansk Arkitektur Center, Cinemateket, Grand Teatret, Paustian, DR Koncerthuset, Tycho Brahe Planetariet, Filmstationen, Videomøllen og Pumpestationen. Festivalprogrammet kan fås på Louisiana eller ses på www.copenhagenarchitecturefestival.com/program2014